nldede

Informatiebijeenkomst

De eerstvolgende informatiebijeenkomst over de Hausdörfer-therapie vindt plaats op zaterdag, 30 september a.s. om 15:00 uur op onze cursuslocatie te Ede. Wij nodigen je van harte uit om hierbij aanwezig te zijn. Vrienden, familieleden, belangstellenden zijn van harte welkom. Ook ex-cursisten zijn van harte welkom om hun ervaringen te vertellen.

Cursisten die een week eerder zijn begonnen met de Hausdörfer-therapie geven een presentatie over hun ervaringen. Bij deze gelegenheid kun je uiteraard ook kennismaken met Hausdörfer-therapeut Jan Heuvel. Na afloop kun je deelnemen aan een oefensessie in een kleine kring.

Heb je belangstelling? Vul dan a.u.b. het onderstaande strookje in.

Komt een andere datum je beter uit? Je kunt elke maand deelnemen aan een informatiebijeenkomst op de zaterdag van de tweede sessie van een Hausdörfer-basiscursus. De datums vind je hier: http://www.hausdorfer.eu/therapiedatums/

Routebeschrijving: http://www.hausdorfer.eu/routebeschrijving/

 1. *
 2. *
 3. *
 

 

  Inschrijven

   

  Lees hier de ervaringen van een willekeurige cursist:

  Ca. 4 jaar geleden ben ik via internet in aanraking gekomen met het Hausdörfer instituut. Toen heb ik alleen nog maar het boek “Door de nacht naar het licht” besteld en gelezen.